63 je 2-u-1 termometar za hranu u kombinaciji s infracrvenim senzorom i sklopivom sondom.
Pruža idealno rješenje za mjerenje i praćenje temperature za profesionalce u prehrambenoj industriji.
Infracrveni način rada može brzo skenirati temperaturu površine predmeta, a način rada sonde koristi se za precizno mjerenje unutarnje temperature hrane.
U međuvremenu, ima temperaturni raspon koji pokazuje svjetlo, ova funkcija može odgovarati HACCP-u (analiza opasnosti i kritične kontrolne točke) kako bi se osigurala sigurnost hrane.
Ovaj proizvod je prikladan za preradu hrane, transport hrane, skladištenje, ugostiteljstvo i druge scenarije.
Opća uporaba:
- proizvodnja hrane, skladištenje, transport, kontrola na licu mjesta
- testiranje kontrole temperature tijekom pripreme hrane kod kuće
- mjerenje unutarnje temperature tekućih, pastoznih i polukrutih materijala
Parametri proizvoda:
- infracrveni senzor, fiksna sonda
- lasersko ciljanje u jednu točku
- HACCP kontrolni indikator
- LCD zaslon
- Gumb za prebacivanje Max/Min|T1/T2 / funkcija izračuna temperaturne razlike
- Gumb za skeniranje | Stani
- Tipka prekidača FLIP|°C °F
- automatsko isključivanje
- test pada: 1 m
- zaštita: IP65 (otpornost na vodu i prašinu)
- napajanje: 2xAAA (LR03)
Tehnički parametri:
Infracrveno mjerenje
- mjerno područje: -40 °C – 300 °C
- temperaturni koeficijent: ±0,1 °C/ °C ili ±0,1% °C ovisno o tome koja je vrijednost veća
- emisivnost: 0,95 (nepodesivo)
- faktor udaljenosti (D:S): 8 : 1
- laser: jedna točka, uključen tijekom mjerenja, isključen nakon zaustavljanja mjerenja
Mjerenje sondom
- mjerno područje: -40 °C – 300 °C
- tip sonde: NTC
- minimalna dubina ispitivanja: 12,7 mm |